Skit kul kvälllllll:)

Hejsan!
Jag trodde verkligen jag inte skulle göra något efter kvällsmaten idag så jag bytte om till myskläder. När vi ätit färdigt ringde Anton och Ellen och frågade om jag o Rufus ville gå halloween? Så ja, varför inte? Så jag fick sminka mig och byta om snabbt och så kom dom! Vi gick först till gamla städerskan i skolan och sen ringde vi på väldigt måna. I slutet så var det en gata då alla var snälla och gav oss:) Alla var typ rika där för dom hade stora hus och pool och sånt!! Ett hus som var på en annan gata dom försökte skrämma oss så dom hade en mask på haha men dom hade gäster. Sedan så sa dom att vi fick komma in osv. Så vid gick in och först kom dom med något konstigt godis så stod dom och kollade sen kom dem med tomteskum och sen med något annat godis och sen en till gång med pringles chips:) 
Men dom var jättesnälla och är det varje år tex när man säljer jultidnignara så yes dom är väldigt snälla<3
Men sen efter favvogatan hämtade Anton och Ellens mamma oss och vi körde till kyrkogården och så fint med alla ljus som är tända:)))
Vi gick runder där och sedan letade efter gravar vi visste vilka det var och dom som har gått bort nu iår;)

Efter kyrkogården åkte vi hem till Anton o Ellen och räknade allt godis typ i 20 minuter och sedan smakade allt och vi fick även 50-70 kronor var. 
Så en härlig dag:) 
Nu sitter jag i sängen och ska väl snart byta om till myskläder och typ kolla på en film eller nåt!
Men en super rolig dag:)
Så nu ska jag väl snart sova eller nåt men ha en bra kväll och hoppas ni haft en bra halloween/dag så puss o hej<3