Hjärtasjötorpet de två dagarna

Hej! Har nästan precis kommit hem. Ska  vila, sova typ. Är trött, känns som jag har fått solsting.. & är lite yr. 
Men hoppas jag inte blir sjuk!!
Men tänkte berätta de två dagarna på hjärtasjötorpet. Har varit så sjukt kul verkligen!

När vi kom dit var det så skönt! Hade cyklat i 3 timmar ungefär & nästan bara uppförs backar så vilade & valde rum & sängar. Jag & Tova ville sova med killarna, blev lite sura men det gick bättre sen. Vi kom dit vid lunch så vi åt direkt & sen fick vi bada. Det fanns blodiglar men vi såg ingen. Vi badade rätt mycket & det var så skönt, varma, svettiga. Det var faktiskt inte alls kallt!
Vi fick sen duscha & fixa oss till annat kul. Sen fick vi springa rundor & spela fotboll, dansa till musik, åt godis & va på mobilen. Efter nån timme kom vissa föräldrar, sen fler och fler. 

När mamma & pappa kom åt vi kvällsmat & grillade med andra familjer. Hade mysigt & även fiskade vissa!
Vid 21.00 åkte de flesta hem. 
Sen badade några stycken igen & då var det lite kallare men även skönt!  Vi skulle igentligen göra orientering med ficklampor mot reflexer i mörkret vid 22 men det var inte mörkt då. Så både killar & tjejer gick in till tjejerna & vi berättade några spökhistorier i mörker. Jag & några till somnade nästan eftersom det var så skönt & bara vila.

23.00 var det mörkt & vi gick ut & körde orientering. Väldigt många myggor var då så alla tog myggallergi & det luktade "blä" i rummen. Kul att köra orientering i mörker iallfall så det var roligt.
Det började bli sent så vi gick & borstade tänderna sen la oss. Snackade lite men sen somnade vi direkt. 

Nästa dag, alltså idag. Vaknade vid 6.30 & kunde inte somna om för det var verkligen sjukt varmt. Efter en halvtimme somnade jag & sov till 7.30. Då gick tjejerna ut & åt frukost. Killarna sov kvar så jag, Emma & Nora gick till killarna och skrek och väckte dom.
Där efter blev vi inte så populära längre, hehe.. 

Alla förutom jag & Alice gick i en & halv timme runt hela sjön & kollade på växter & alla sa att det var skit tråkigt. Men Alice har brutit benet så fick stanna med henne. Jag & hon hade kul iallafall.
Vi fick sen städa alla hus, toalett & duschar.. Medans vissa håvade smådjur i vattnet. Lunch sen & därefter fick andra gruppen håva & dem fick diska.
Alla var så himla varma så fick bada en stund & det var skönt! 
Snälla lärare vi har!! 3 dagar på två dagar. Efter 10 minuter efter badet blev det buss hem & sen gå till skolan. 

Har skrivit ett tag nu & är trött så ska sova lite. Godnatt hehe